Myötäpäivät 2017

Myötäpäivät järjestetään Kokkolassa 10. - 11. kesäkuuta. Tapahtuman teemana on tällä kertaa meripartio. Jokaiselle ikäkaudelle on suunniteltu oma huikaiseva ohjelmansa sekä lauantai illalla järjestettävä yhteisohjelmanumero.

Luvassa on muun muassa laivanupotusta, suuri merirosvotaistelu, kelluntakokeiluja, Samoajaristeily, Island Escape ja paljon muuta! Tule katsomaan!

Myötäpäivät päättää Kokkolan keskustan läpi kulkeva Myötäparaati. Myötäpäivillä päästään myös juhlistamaan 10 vuotta täyttävää piiriä!

Osallistumismaksu on 50 € osallistujilta sekä tekijöiltä ja se kattaa ohjelman, ruoan ja lattiamajoituksen. Lisäksi lippukunta voi laskuttaa erikseen yhteiskuljetuksesta. Osallistumismaksut kerää lippukunta.

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Esteettömyys Myötäpäivillä

 

Estettömyys on otettu huomioon koko tapahtuman aikana, myös ohjelmapisteillä. Tavoitteena on, että Myötäpäivät ovat täysiverinen partioelämys kaikille osallistujille ja myös sisupartiolaiset pääsevät sukeltamaan meripartioteemaan.

Tapahtuma-alueet ovat helppokulkuisia ja saatavilla on inva-vessat. Käytössä on myös invataksi, jota osallistujat voivat käyttää erillisellä luvalla. Suurin osa majoituskouluista on itsessään esteettömiä.

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään erikseen osallistujan tarvitsemasta tuesta. Toivoisimme, että osallistujat merkitsevät tarpeensa rohkeasti, jotta osaamme mitoittaa avun tarpeen oikein ja sijoittaa osallistujat oikeisiin majoituskouluihin. Erityistarpeista voi myös olla erikseen yhteydessä toimistoon.

Myötäpäivillä järjestetään myös esteettömyyspiste, jossa pääsee tutustumaan eri apuvälineisiin ja testirata, jossa saa kokeilla pyörätuolilla liikkumista.